"Jag älskar framgång och min största
framgång är när du når din"

För att förverkliga framgång behöver du läka och transformera dina sår och dina blockeringar.
Du behöver checka in i ditt värde och inse din storhet.
Du behöver kommunicera tydligt inifrån och ut med hjärtat som kompass.
Du behöver acceptera och omfamna dina naturliga talanger, allt som är du och behöver tillgodose dina behov.
No shit, utan genvägar såklart, men på det mest effektiva och smarta sätt når vi tillsammans alla nivåer av dig och livet så att du kan LEDA och LEVA STARKT, FRISKT & FRAMGÅNGSRIKT.

Jag behärskar konsten att snabbt identifiera både kärnan och helheten i en situation, samt vilka verktyg och nycklar som krävs för att läka och expandera. Genom min skarpa intuitiva och helande coachningsmetod, närvaro och entusiasm, skapar jag en trygg miljö som möjliggör FRAMGÅNG, EXPANSION och SJÄLVFÖRVERKLIGANDE.

Om Ulrika

I över två decennium har jag haft förmånen att  hjälpa människor med sin hälsa, kroppen och livet både strategiskt, fysiskt, mentalt, själsligt och medialt. Med lust, passion och hög närvaro är effekten kraftfull, läkande och närande på alla nivåer.

En kombination av Q.Healing och Q.Intuitiv Livscoachning blir tillsammans en fantastisk helhetsmetod som alltid når kärnan och mesta möjliga effekt med sin visdom via QUICK QODES OF MAGIQ QI.

Du kan förvänta dig att möta en trygg och jordnära själ med stor värme och entusiasm, som med hög energi och massor av humor kommer göra allt för att lösa alla ekvationer som behövs för att du ska kunna leva och leda STARKT, FRISKT OCH FRAMGÅNGSRIKT!

"I djupet av min gamla själ bor en naturlig ledare och healer.

 Hon är här för att aktivera dina krafter, stilla din stress och läka dina sår. Hon är här för att öppna fria flöden i din livsenergi så att du kan leda och leva starkt och friskt.

Hon delar metoder för LÄKNING, KLARHET & FRAMGÅNG.
Hon älskar framgång, ledarskap och kommunikation och när ni tillsammans upplever din läkning och expansion på alla nivåer och du äntligen får bli ett med din POWER,  ja då jublar hennes själ minsann."

Autentiskt ledarskap, kommunikation och framgång

Jag vänder mig till dig som önskar leda dig själv och andra balanserat, effektivt och energibesparande.

När talanger och superkrafter börjar samarbeta med hjärta och själ vinner du förtroende.
Din äkthet och klarhet bygger hållbara broar till framgång.

LÄS MERA & BOKA DIN SESSION HÄR

Q.Healing, Q.Intuitiv livscoachning, Q.Flow - Selfhealing bodywork

Jag erbjuder utbildning till Diplomerad Q.Intuitiv Livscoach och Healer samt Q.Flow för hemmabruk.
Just nu pågår planering och ingen utbildning finns att boka.
Här kan du läsa om den unika Q.HEALINGMETODEN och om Q.Healingmetodens syster, Q.FLOW - Självläkande och kärleksfullt samarbete mellan kropp och själ.

Kraftfulla, trygga möten där vi läker och expanderar

Alla som går någon av mina utbildningar får automatiskt tillgång till Q.Community via kursportalen, ett rum för att dela och få svar på frågor som dyker upp i den professionella rollen.

Jag älskar att hålla space och dela med mig av nycklar och verktyg som läker, ger klarhet och expanderar. Det resulterar i Workshops med olika teman lite då och då. Kontakta mig om du är intresserad av att samarbeta eller ordna något på din ort.

Utbilda dig via  MAGIQ ACADEMY