Behandlingar

Bokade behandling hos Ulrika för jag hade under en längre tid känt mig konstant trött men samtidigt stressad. Jag hade en gnagande känsla av att vara ur balans. Även värk i kroppen som flyttade sig mellan olika ställen. Ulrikas behandlingar har varit en ovärderlig hjälp för mig på min väg till god hälsa. Hennes behanling löser upp spänningar på djupet på ett mycket behagligt sätt & hon har en unik intuitiv förmåga att läsa av vad just jag som individ behöver. Hon har förmedlat  insikter & kunskap som gör att jag idag mår mycket bättre. Jag är så tacksam & rekommenderar henne verkligen.

 Annelie Olofsson

Tack för behandlingen. Jag känner mig så berörd på ett sätt som jag ej kan beskriva. Jag har varit ångestfri ett dygn nu & vet ej när det hände sist. Somnade utan sömnmedel igår & vaknade utan att käkarna värkte. Det känns underbart. Nu ska ja g bara försöka behålla detta lugn. Tusen tack för den absolut häftigaste upplevelsen jag varit med om.

Malin Danielsson

Yinyoga/ Workshops

Andrumsdagen - workshop
Allt var i min smak helt perfekt! En helt underbar stund med mig själv men även i gruppen & framför allt ditt lugn & sätt att guida oss genom dagen. Jag hoppas det blir flera gånger, kommer gärna tillbaka 

Ulla 

Andrumsdagen - workshop
Ett bra & genomtänkt upplägg som gjorde det lätt att följa med. Det märks att du brinner för det här. Du är avslappnad & bra, det är roligt insiktsfullt & prestigelöst. Tack! du är så klok, rolig & gör saker enkelt.


Annica 

Projektledning

I de kontakter jag som uppdragsgivare har haft med Ulrika Nyström har hon uppvisat en mycket hög kompetensnivå i att leda och driva projekt mot fastställda mål med hjälp av väl genomtänkta och strukturerade projektarbetsmodeller. Ulrika  besitter en utmärkt kommunikativ förmåga och kan genom sitt starka engagemang få mäniskor att känna stor delaktighet och motivation för att gemensamt arbeta mot uppsatta mål såväl på individnivå som i grupp.
Jag kan varmt rekommendera Ulrika Nyström som projektansvarig till den som exempelvis önskar vårda och stärka sin personalresurs inom olika områden.

Folke Eriksson
Utbildningsledare/ Företagskonsult